понеделник, март 27, 2017

Puff pastry with salmon and zucchini / Бутер тесто със сьомга и тиквички

 

Предястие


Розички от сьомга и тиквички в бутер тесто. Предястие, в което се усеща не само сьомгата и тиквичките, а и успешната комбинация от крема сирене с див лук.


Продукти:

400г бутер тесто
120г пушена сьомга
1 тиквичка
крем сирене Филаделфия с див лук
черен сусам


Разстиламе бутер тестото и разрязваме на ленти. Намазваме с крем сирене.

 
Нареждаме нарязаните на тънки полумесеци тиквичките, а върху тях и сьомгата на тънки ивици.


Прихлупваме долната част от лентите и навиваме на руло, като се получава розичка. 


Наръсваме със сусам.



Нареждаме в намазана с масло тавичка.


Печем на 200 градуса до златисто. 


Предястието се консумира топло. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар