Предястие
Вегетарианско предястие, което може да се приеме и за основно ядене.
Лично в моето семейство гъбите един път седмично задължително присъстват на масата като гарнитура или част от вечерята. Днес са комбинирани с чушки, моркови и пресен лук.
Продукти:
250-300г гъби
1 връзка пресен лук
1 морков
1 пиперка
50г масло
сол
черен пипер
магданоз
Съвсем простичка рецепта, която става бързо и лесно.
Първо загряваме маслото в касерола и прибавяме нарязаните моркови.
Следват чушките и лука, също нарязани. Разбъркваме и готвим за 2-3 минути.
Накрая добавяме гъбите, които също готвим за кратко, кокото да поомекнат.
Посоляваме и подправяме с черен пипер и магданоз.
Добър апетит!
Няма коментари:
Публикуване на коментар