Предястие
Розички от сьомга и тиквички в бутер тесто. Предястие, в което се усеща не само сьомгата и тиквичките, а и успешната комбинация от крема сирене с див лук.
Продукти:
400г бутер тесто
120г пушена сьомга
1 тиквичка
крем сирене Филаделфия с див лук
черен сусам
Разстиламе бутер тестото и разрязваме на ленти. Намазваме с крем сирене.
Нареждаме нарязаните на тънки полумесеци тиквичките, а върху тях и сьомгата на тънки ивици.
Прихлупваме долната част от лентите и навиваме на руло, като се получава розичка.
Наръсваме със сусам.
Нареждаме в намазана с масло тавичка.
Печем на 200 градуса до златисто.
Предястието се консумира топло.
Няма коментари:
Публикуване на коментар