Translate

неделя, март 19, 2017

FRENCH SANDWICH / Френски сандвич

Закуска



Отново закуска, която правя от над 20 години. Прочетох тази рецепта, всъщност начина на правене, в много стара готварска книга. В оригиналната рецепта продуктите са кашкавал и шунка, но в случая аз съм заменила шунката с луканка.

Продукти за 1 порция:


2 филии пълнозърнест хляб
1 яйце
кашкавал
луканка


Между двете филии, нареждаме кашкавала и луканката. По желание за по-лесно приготвяне  връзваме с конец сандвича, както е показано на снимката по-долу.




Разбиваме яйцето и топим много добре в него сандвича.


В тиган загряваме олио и запържваме от двете страни до златисто.
След като е готов сандвича, премахваме конеца и сервираме, докато е топъл.






Няма коментари:

Публикуване на коментар