Закуска
Отново закуска, която правя от над 20 години. Прочетох тази рецепта, всъщност начина на правене, в много стара готварска книга. В оригиналната рецепта продуктите са кашкавал и шунка, но в случая аз съм заменила шунката с луканка.
Продукти за 1 порция:
2 филии пълнозърнест хляб
1 яйце
кашкавал
луканка
Между двете филии, нареждаме кашкавала и луканката. По желание за по-лесно приготвяне връзваме с конец сандвича, както е показано на снимката по-долу.
Разбиваме яйцето и топим много добре в него сандвича.
В тиган загряваме олио и запържваме от двете страни до златисто.
След като е готов сандвича, премахваме конеца и сервираме, докато е топъл.
Няма коментари:
Публикуване на коментар